Gratis aanvulgrond en levering in heel Vlaanderen


Gratis aanvulgrond Gratis levering Vanaf 100m3 in heel Vlaanderen

FAQ

Wat is de minimum hoeveelheid aanvulgrond?
De minimum hoeveelheid grond is 100 m³. Hebt u minder nodig? Overleg dan met uw buren, misschien hebben zij ook grond nodig en kunt u ze samen aanvragen. 
 

Is de grond echt gratis?
De grond is altijd volledig gratis en wordt gratis tot bij u getransporteerd en afgekipt. Wel dient u voldoende ruimte te voorzien om de levering mogelijk te maken. Ga naar "Over grondDepot" voor meer info. 
 

Wat wordt bedoeld met "Ik heb hiervoor al een (bouw)vergunning" ?
Als u een bouwvergunning heeft voor een nieuwbouw, kunt u uw perceel meteen laten ophogen. Ook met een vergunning voor een reliëfwijziging kunt u meteen laten ophogen. Als u dit niet heeft, zal GrondDepot contact opnemen met u om verdere details te bespreken. In de meeste gevallen zal u geen vergunning nodig hebben. 
 

Is dit teelaarde?
GrondDepot levert aanvulgrond, dit is grond die onder de teelaardelaag komt. Voor teelaarde kan u een aanvraag doen op www.teelaardedepot.be. Uw vraag naar teelaarde wordt dan rechtstreeks doorgestuurd naar mogelijke leveranciers. 
 

Hoe wordt de grond gebracht?
De grond wordt geleverd met opleggers indien mogelijk en anders met gewone vrachtwagens. Zodra er een geschikt aanbod gratis grond is voor u, krijgt u bericht zodat er een tijdstip kan afgesproken worden voor de levering. 
 

Hoeveel kubieke meter gaat er in een vrachtwagen?
Een gewone vrachtwagen kan ongeveer 10m³ grond vervoeren. Een oplegger kan tot 17m³ grond vervoeren. De minimale levering betreft aldus 10 vrachten (100m³) 
 

Van waar komt de grond?
GrondDepot zorgt ervoor dat de geleverde grond uit uw regio komt. 
 

Uw vraag niet beantwoord?
U kunt ons contacteren op:

info@gronddepot.be
Tel: 0479 226 873