aanvulgrond
Gratis aanvulgrond en levering in heel Vlaanderen
Hoe maakt GrondDepot het verschil? Lees meer

FAQ

Wat is de minimum hoeveelheid aanvulgrond?

De minimum hoeveelheid grond is 50 m³. Hebt u minder nodig? Overleg dan met uw buren, misschien hebben zij ook grond nodig en kunt u ze samen aanvragen.

Is de grond echt gratis?

De grond is altijd volledig gratis en wordt gratis tot bij u getransporteerd en afgekipt. Wel dient u voldoende ruimte te voorzien om de levering mogelijk te maken. Ga naar “Over GrondDepot” voor meer info.

Wat wordt bedoeld met “Ik heb hiervoor al een (bouw)vergunning” ?

Als u een bouwvergunning heeft voor een nieuwbouw, kunt u uw perceel meteen laten ophogen. Ook met een vergunning voor een reliëfwijziging kunt u meteen laten ophogen. Als u dit niet heeft, zal GrondDepot contact opnemen met u om verdere details te bespreken. In de meeste gevallen zal u geen vergunning nodig hebben.

Is dit teelaarde?

GrondDepot levert aanvulgrond, dit is grond die onder de teelaardelaag komt. Voor teelaarde kan u een aanvraag doen op www.teelaardedepot.be. Uw vraag naar teelaarde wordt dan rechtstreeks doorgestuurd naar mogelijke leveranciers.

Hoe wordt de grond gebracht?

De grond wordt geleverd met opleggers indien mogelijk en anders met gewone vrachtwagens. Zodra er een geschikt aanbod gratis grond is voor u, krijgt u bericht zodat er een tijdstip kan afgesproken worden voor de levering.

Hoeveel kubieke meter gaat er in een vrachtwagen?

Een gewone vrachtwagen kan ongeveer 10m³ grond vervoeren. Een oplegger kan tot 17m³ grond vervoeren. De minimale levering betreft aldus 5 vrachten (50m³)

Van waar komt de grond?

GrondDepot zorgt ervoor dat de geleverde grond uit uw regio komt.

Uw vraag niet beantwoord?

U kunt ons contacteren op:

info@gronddepot.beTel: 0479 99 60 60