aanvulgrond
Gratis aanvulgrond en levering in heel Vlaanderen
Hoe maakt GrondDepot het verschil? Lees meer

Over GrondDepot

Hoe werkt het?

Vraag uw grond aan door het formulier ‘Grond aanvragen’ in te vullen. Dit is mogelijk vanaf 50m³ of 3 vrachtwagens. Van zodra wij bevestiging ontvangen van uw aanvraag, gaan wij voor u op zoek naar een partij gratis aanvulgrond. We nemen contact op als we voor u een partij aanvulgrond ter beschikking hebben.

Hoe maakt GrondDepot het verschil?

GrondDepot is reeds meer dan 20 jaar een vaste partner in het leveren van gratis aanvulgrond. Intussen leverden we meer dan 2.000.000m³ gratis aanvulgrond in heel Vlaanderen!

Als enige onafhankelijke partner in heel Vlaanderen, daar wij zelf geen aannemer maar een tussenpersoon tussen vraag en aanbod van grond zijn, kunnen we u steeds de kwaliteit van de grond garanderen.

Alle grond voldoet aan alle milieuvereisten, overeenkomstig het Vlarebo.

We werken samen met een heel netwerk van aannemers, waardoor we gratis aanvulgrond kunnen leveren over heel Vlaanderen.

Heeft u nog vragen? U kunt ons steeds vrijblijvend bereiken op 0479 99 60 60. We beantwoorden graag al uw vragen.

Vlotte leveringen

Als aanvrager dient u te zorgen voor een goed bereikbare losplaats om de grond af te kippen. Deze plaats moet voor een vrachtwagen bereikbaar en berijdbaar zijn met een doorgang van:

  • Minimum 4m breed
  • Minimum 3m hoog
  • Voldoende manoeuvreerruimte

Per geleverde vrachtwagen van 10m³ moet u rekenen op een losplaats van circa 15m². Wanneer levering op de gewenste plaats niet mogelijk is, zal de grond worden afgekipt aan de straatkant.

Aanvulgrond is geen teelaarde

Aanvulgrond is geen teelaarde en dus ook niet geschikt als toplaag van uw gazon. Daarvoor voorziet u best teelaarde. Doe uw aanvraag op www.teelaardedepot.be vanaf 50m³. Uw vraag wordt automatisch verstuurd naar alle aannemers in uw buurt. Zij nemen contact op om hun prijsvoorwaarden te geven.